Post by rebadddermacha on Mar 9, 2022 0:57:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survive zombie apocalypse HAZE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survive zombie apocalypse HAZE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods bezgalīgs resurss ▞▞▞
▞▞▞ Survive zombie apocalypse HAZE 2022 version ▞▞▞
Atjauniniet, lūdzu
Sveiki, es atjaunināju spēli un nevaru to spēlēt, un, sakot, ir jāatjaunina.Lūdzu, novērsiet šo problēmu
Tiešām lieliska spēle, bet pagrabā dažreiz, kad es gribu iziet, tas tiek ielādēts, bet tad tas paliek 3% ielādes laikā un aizved mani atpakaļ uz bunkuru, tad man vispirms ir jāiziet un jāatgriežas, bet izņemot to, tā ir lieliska spēle
Noņemiet apmācības spēli.
Man patīk vecākā versija. Kāpēc tu mani nelaid iekšā.😠😠😠 3 karavīri turpina mani nogalināt Es viņiem neko neizdarīju Es nemitīgi mirstu no jauna es pat nevaru paiet garām. Un tad tagad man ir problēma, kā es varu iziet uz sauszemes aizpildījumu, ir pagājušas nedēļas, kad es tur neizturēju, jo manā automašīnā lec zombijs un gandrīz nav iespējams nopelnīt naudu.
Atveru šo un diemžēl spēle ir aizvērta.
Stack Arcade qobe
Neskrien. Tikai virsraksta ekrāns. Ko vēl jūs sagaidāt no miskastes Facebook reklāmas?
Man ļoti patīk spēle, un šobrīd esmu 32. līmenī, bet es vēl neesmu redzējis, ka tirgotājs pārdod Akm Lūdzu, dariet akm pieejamu tirgotājam, kuru es vēlos iegādāties.
Muļķis
Sniedzot šai spēlei labu apskatu, cerot, ka tā kļūs atjauninātāka un labāka par visām citām šī žanra spēlēm
Jauka spēle, bet, lūdzu, pievienojiet dažus mājdzīvniekus, piemēram, suni, kā arī partneri.
Lieliska spēle! Daudz jautrības, ar prieku redzēt vairāk satura. Es domāju, ka jums vajadzētu pievienot spēlei izstrādātāja saiti.
Esmu uzvarējis spēli līdz šim brīdim, jo vairs nav misiju visa arera ir atslēgta max žogs/durvis/dekorācijas/šķūnis tur vairs nav daudz palicis
Tiešām laba spēle, taču ir vajadzīgi vairāk sižeta uzdevumu un atjauninājumu
Survive zombie apocalypse HAZE მძაფრსიუჟეტიანი wmqz
Vienas nedēļas pieredze ir ļoti forša. Man patīk šāda veida grafika. Mainiet žogu un ieroču izskatu, kad tos uzlabojam. Tas izskatīsies tik forši. Tāpat pēc iespējas ātrāk paplašiniet atrašanās vietu. Lūdzu, pievienojiet vairāk uzdevumu, šķiet garlaicīgi spēlēt bez izaicinājumiem. Paldies izstrādātājiem.
Potenciāla daudz, pagaidām trūkst satura. Dažas kļūdas, piemēram, prasmju punkti pazūd, vienumi nav sakrājušies, citi ir reāli palaisti, taču, kad esat uzlabojis sienu, nav daudz ko darīt.
Laba spēle
Survive zombie apocalypse HAZE 액션 ujy
Es iestrēgu pie durvīm. Par stāstu es biju. Pagaidām, bet man ir jāatkārto. Atkal viss var. jūs labojat šo kļūdu
Tik slikti
Man patīk spēle, tā darbojas tik gludi, un grafika ir jauka, lai es ieteiktu padarīt automašīnas akumulatoru viegli iegūstamu, un to ir grūti iegūt, tomēr tas ir mans viedoklis, bet citādi man patīk šī koncepcija, turpiniet tā.
Labs izdzīvošanas veids. Bet nepieciešama optimizācija. Nepieciešams saglabāt Google
Lūdzu, padariet šo spēli atvērtāku, lai būtu vieglāk iegūt ieročus, kuru dēļ esmu spēlējis spēli, un es joprojām esmu iestrēdzis ar cirvi un zombijiem klīst jebkurā diennakts laikā, un ik pēc 5 dienām jūs saņemat zombiju baru.
Laba spēle
Fantastiska spēle!! man tas patīk!! Viena liela problēma!! 3. diena netiks ielādēta!! Lūdzu, izlabojiet pēc iespējas ātrāk!!
lupatu lelles fizika būtu lieliski
Laba zombiju apokalipses spēles lietotne
Survive zombie apocalypse HAZE Action kzfu
Survive zombie apocalypse HAZE Aksiyon vhmx
Man tik ļoti patīk, ka varat pievienot vairāk karšu, lūdzu, piemēram, metro un slimnīcā ir daudz grūtāk, daudz zombiju un 2 izdzīvojušajiem ir nepieciešama jūsu palīdzība, lūdzu pievienojiet šo karti
Pls pievienojiet vairāku spēlētāju režīmu, lai es varētu uzaicināt savus draugus
Man ļoti gribas spēle patikt, bet....sākumā esmu iestrēdzis dēļ šīs kļūmes, Ikreiz, kad mēģinu runāt ar tirgotājiem, nez kāpēc atņem 600, tāpēc man ir -500. Tāpēc, lūdzu, novērsiet šo problēmu...
Man ļoti patīk spēle sm šī spēle ir gluda un tik laba, tā turpināt
Spēle ir ļoti lieliska, taču vai varat izveidot saglabāšanas pogu un pagarināt dienas un nakts ciklu, un, lūdzu, pievienojiet vēl dažus resursus, piemēram, augu šķiedras, lai es varētu padarīt drēbes pārsējus un nedaudz vieglāk izārstēt sevi.
Ļoti laba spēle 😍😍
Satriecošs,
Populārākās spēles, ko darīt. Rpg elements ir viegli izsekot, jo man nav pārāk labi ar šāda veida žanru. Pēc dažu dienu atskaņošanas ir radusies neliela problēma, šķiet, ka preces, kuras esmu glabājis un nopircis no tirgotāja, ir pazudušas no mana krājuma. Vai varat, lūdzu, izlabot šo kļūdu. Mantas pazuda no skapjiem šķūnī un viesistabā. Joprojām lieliska spēle. Ieroču darbnīcas misija nedarbojas, varonis tur bija kādreiz. Man neizdevās pirmajā piegājienā kopš tā laika varoņa trūkst.
Oho, spēle ir tik forša, taču ir nedaudz grūti nokļūt pilsētā uz pilsētu, un vai varat pievienot citas lietas
Labi, labojiet valodu, tā ir Krievijā, un es nevaru to izlasīt, lai to tulkotu angļu valodā
Lieliska spēle, pievienojiet arī sižetu
Lieliska spēle, es to spēlēju daudz, es atbloķēju surrub karti, bet es neredzu dialogu, kad runāju ar ārstu. Vai varat to salabot?
Šai spēlei ir forša grafika, un tā ir ļoti relaksējoša. Nav stingras slīpēšanas. Nav pārnesumu izturības (es ceru, ka izstrādātājs to saglabās). Bet tie nav daudz atrašanās vietas un uzdevumu. Ja varētu pievienot bandītus un interaktīvāku npc ar sižetu, tas būtu interesantāk.
Tā ir laba spēle, bet, kad es to atjaunināju, tā man neļāva spēlēt