Post by rebadddermacha on Mar 9, 2022 0:25:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Castle TD - Grow Empire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Castle TD - Grow Empire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code napake točke ▞▞▞
▞▞▞ Wild Castle TD - Grow Empire 2022 version ▞▞▞
Veste, takšne igre me žalostijo zaradi sodobne mobilne igralne scene. To bi bila odlična igra za 5 $, a pohlep je prav smešen. Oglasi povsod, posebne ponudbe prihajajo k vam vsakih 5-10 valov, kdo ve kaj še. Prekleta sramota.
To je skoraj 5 zvezdic. Želel bi videti drevesa junakov, več edinstvenih sposobnosti in nagrade za plezanje po napadalni lestvici.
Igra je še vedno dobra, vendar je v igri nekaj napak in zaostankov. Medtem ko igram to igro več kot 15 minut, bo ta igra začasno ustavljena.
Ta koncept je bil narejen 100-krat. V tej igri ni popolnoma nič izvirnega.
lepo! Zabavajte se brez pritiska na ogled oglasa na vsaki ravni!
odlična kopija gradu rasti. včasih pri ogledu oglasov ob šibki internetni povezavi video samo utripa in oglas se nikoli ne zaključi. prav tako porabi baterijo več kot običajne/druge aplikacije.
Igra je zelo lepa
Wild Castle TD - Grow Empire Arkade jbww
Odlično, preprosto, a zapleteno, privlačno taktično načrtovanje v taktiki napada in obrambe
Gledal oglas in nisem dobil nagrade. Prav tako je veliko popusa, ki vam ponuja, da nekaj kupite.
Nisem zadovoljen z izkušnjo. Igra se občasno zruši. Ko sem zadnjič igral, potem ko se je zrušil, ni naložil mojega napredka. Ker sem ga povezal s Facebookom in občasno ustvaril shranke, zadnji klik na Naloži ni naložil mojega napredka. Kot da je bilo iz nekega razloga izbrisano. Ostani stran od te igre.
Dolgočasen. Brez prostega kopičenja zlata iz rudarjenja in tudi izgubite zlato, ko se vrnete v igro. 10 % je vedno znesek. To sem preizkusil pri 100K zlata in se prijavil nazaj čez 6 ur in moje zlato je padlo na 92K!?!? Nisem edini tukaj, ki ga ima
Ne morem razumeti, zakaj je toliko začetnih ocen 4/5! Cenite, ljudje imajo svoje mnenje. Toda ta igra ni vredna nič več kot 2 zvezdici od mene.
Ni veliko strategije za "strateško igro" Brezpametno, kar zadeva obrambo stolpa. To igro sem prenesel zaradi izjemno visokih ocen, a dobil sem igro, v kateri v bistvu samo zaslužiš zlato, nato porabiš zlato, da postaneš močnejši in to počneš znova in znova. Vsi sovražniki se počutijo enako in med bojem komaj kaj narediš.
Igra je pravzaprav res zabavna, vendar je cena absurdna. Nekatere najslabše cenovne strukture, kar sem jih kdaj videl. Ponavadi plačam 3-8 £ za trajne nadgradnje v igrah. To je 5 £ na dan lol.
Zelo zabavna igra. Čeprav je vmes oglas, koristi danega kovanca odtehtajo morebitne motnje zaradi oglasa. Poleg tega je to preprosta obrambna igra, ki se je zlahka navadi.
Brez porabe denarja ne morete zares napredovati. Začetek je bil zabaven, a ko dosežete stopnjo 300, potrebujete vijolične dragulje za napredek in to zahteva denar ali veliko brušenja
kul
Igra je v redu, vendar je v bistvu kopija igre grow castle, vendar je bilo namesto, da bi jo izboljšali, slabše.
Igra mi je bila zelo všeč, dokler mi ni zmanjkalo žetonov... dobite jih lahko samo z denarjem irl...
Uredniki potrebujejo veliko dela za to igro. Med igro se zaslon izklopi. Nadgradnja gradu ne poveča velikosti lokostrelcev in kanoni, kot druge stvari, ne morejo biti opremljeni več kot 4. Nadgradnja za lokostrelje je prenizka, kot v točkah, ki jo bo nadgradila. Igra ne deluje v ozadju, zato nima smisla dajati rudnika zlata. Zlato se bo povečalo, ko boste v igri.
Igra bi bila dobra, le da vaš rudnik zlata ne proizvaja, če ne igrate. Za vse nadgradnje je potrebno zlato. Razvijalci ponujajo mirne bitke za plačilo. Zame malo luštno.
Užival sem v igri, dokler je nisem poskušal povezati s svojo knjigo Chrome. To je popolnoma izbrisalo ves shranjeni napredek. Igral sem igro 2 tedna, brez želje po tem. Začelo se je zabavno, zdaj pa samo razočarano.
Flick Kick Football Kickoff Fritidsspill qwra
Nenehno prosite za ogled videoposnetkov samo zato, da ne bi dobili ponujenih nagrad, poleg tega pa vedno znova isti dodatek. Me ubija! Poleg ponavljajočih se hord, ki jih boste s preprosto izvedbo zmagali vsakič. Poleg tega je ubijalec časa!
Odlična igra za ubijanje časa, je nekoliko počasna in težko izravnana, vendar zelo zabavna.
To je otroška igra.
Na splošno dobro, vendar mi ne dovoli gledati oglasov. Odvrne me vsakič, ko poskušam gledati oglas za nagrade.
Dostojna igra za obrambo gradu, veliko raznolikosti stolpov in junakov. Zabavno, dokler ne zadenete plačilne stene.
Dobra igra ampak normalna
Eh, igra je v redu vnaprej, vendar eksponentno izgubi vašo pozornost v 3 dneh.
Zelo prijetna, odlična igra za ubijanje časa
Wild Castle TD - Grow Empire آرکیڈ iyjt
Očitno premetavanje oglasov, ko vas prisili, da gledate oglase ali nenehno meljete tako zgodaj v igri, da bi dosegli kakršen koli napredek. Nadgradnja stolpov in junakov prinese malo dobička, zato potrebujete več nadgradenj, da boste videli kakršne koli bistvene izboljšave, zato uživajte v mletju ali gledanju oglasov.
Ni slabo. Bilo je zabavno do vala 100. Vse, kar je mimo tega, je počasno vlečenje. Zelo ponavljajoča se. Obstaja neprijetno veliko nadgradenj in možnosti. Preveč. Brez osnovnih modifikacij ali prilagajanja. Brez zemljevidov. Brez poškodb ali upočasnitev. Resnično vezan na to, kar zmorejo vaši stolpi. Stroški nadgradnje in več predmetov za nadgradnjo so postali bolj delo kot zabavna izkušnja.
Zaenkrat je tako dobro. Neobvezne komercialne nagrade so boljše od prisilnih interpretacij.
👌
Wild Castle TD - Grow Empire Arkaadmängud lzqx
Izjemna igra si zasluži odlično oceno. Igra, v kateri lahko uživate v času odmora.
Ta igra je res super, vendar traja malo časa, da se naloži
Ta igra bi bila boljša, če bi imeli možnost ustaviti samodejno bitko, ko žeton doseže največjo mejo.
ko sem dosegel raven 200+, se igra ne bo naložila, žal je bila zabavna igra, vendar je napaka vse odnesla
Kam je izginil način pekla? Brez tega ne vidim smisla igrati
Hitro zabavno in zasvojenost. Veliko nadgradenj.
Wild Castle TD - Grow Empire আর্কেড byb
Wild Castle TD - Grow Empire Arcade ekdl
Pada update yang terakhir tidak dapat dimainkan lagi. Priporočamo, da se naložite v daljšem časovnem obdobju, da ne morete več naložiti. Terpaksa saya hapus
Zabavna strateška igra. Ljubezen, ki jo lahko ponovite in si prislužite dodatno zlato. Super zabavno do sedaj!
Bolj igra rudarjenja zlata kot igra obrambe stolpa.